ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

18.450 ευρώ για το twitter του Παπακωνσταντίνου


Προκλητική έγκριση δαπάνης του υπουργείου Περιβάλλοντος για την ενημέρωση των πολιτών...


“Εδώ ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν”… H παροιμία αυτή ταιριάζει γάντι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και Τμήμα διοικητικής μέριμνας, αφού, σύμφωνα με το metrogreece.gr, ενέκρινε δαπάνη ποσού 18.450 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και ΦΠΑ για το έργο, αξιολόγησης εφαρμογών Υ.Π.Ε.Κ.Α για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, την στιγμή που η χώρα περνάει την δυσκολότερη φάση της, μετά την κατοχή.
Η προκλητική αυτή στάση έχει να κάνει με την εφαρμογή ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω facebook, twitter, you tube και slideshare. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού Δημόσιων επενδύσεων της ΣΑΕ 075/8, του υπουργείου. Στην ουσία τις τσέπες όλων εμάς που πληρώνουμε τους φόρους…    (phgh:parapolitika.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου