ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Πέντε υποψήφιοι σε 5 διαφορετικά κόμματα στο ίδιο χωριό!


Πέντε υποψήφιοι σε 5 διαφορετικά κόμματα στο ίδιο χωριό!
Απίστευτο και όμως Ελληνικό . Ένα χωρίο της Αιτωλοακαρνανίας, η Παραβόλα , Δημοτικό Διαμέρισμα πλέον του Δήμου Αγρινίου μπορεί επάξια να χαρακτηριστεί όχι μόνο το χωριό με τους περισσότερους βουλευτές αλλά και τους εν δυνάμει βουλευτές . Δυο εν ενεργεία βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας έλκουν την καταγωγή τους από το συγκεκριμένο χωριό.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταμάτηδιαγραμμένο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πλέον μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου και η Σοφία Γιαννακά του ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά τις εκλογές που έρχονται η Παραβόλα θα έχει συνολικά 5 υποψήφιους βουλευτές με 5 διαφορετικά κόμματα.
Η Σοφία Γιαννακά που θα είναι πάλι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Σταμάτης που κατεβαίνει όμως με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μια ακόμα υποψηφιότητα θα είναι από τηΝέα Δημοκρατία, το ΚΚΕ όπως όλα δείχνουν θα εκπροσωπηθεί από κάτοικο της περιοχής ενώ και ο πρώην δήμαρχος Παραβόλας θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Φαίνεται πως στο συγκεκριμένο χωριό έχουν βαλθεί να καλύψουν το πολιτικό έλλειμμα της χώρας.
Γ. Σ.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου