ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012


      Κόλπα με το σήμα τελών κυκλοφορίας!

  «Σαφάρι» έχουν εξαπολύσει σε όλη την Ελλάδα οι αστυνομικές αρχές και το ΣΔΟΕ για τον εντοπισμό των πονηρών που, αν και δεν πλήρωσαν για να πάρουν το σήμα τελών κυκλοφορίας, εξακολουθούν κυκλοφορούν σαν… κύριοι χρησιμοποιώντας διάφορα τρικ.

Η περίπτωση του αστυνομικού που συνελήφθη στις 9 Φεβρουαρίου στην περιοχή Σαπών στη Ροδόπη με
τζιπ του οποίου είχε καταθέσει τις πινακίδες αλλά τις είχε αντικαταστήσει με πλαστές και είχε κολλήσει σήμα τελών κυκλοφορίας για… «παπάκι», δεν είναι η μόνη. 

Πολλά πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού έχουν φτηνότερο σήμα, πράγμα που μπορεί να αποδείξει μόνο ο έλεγχος για τη βεβαίωση καταβολής των τελών.

Πολλοί οδηγοί έχουν καταθέσει στην Εφορία τις πινακίδες και την άδεια του αυτοκινήτου τους για να αποφύγουν να πληρώσουν τα τέλη, αλλά έχουν βάλει… πλαστές πινακίδες με τον κανονικό αριθμό και έχουν φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας! 

Αν οι τροχονόμοι τους κόψουν κλήση επειδή δεν έχουν το σήμα τελών, θα κάνουν… ένσταση στην Εφορία για να μην την πληρώσουν!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου