ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Μπέρδεψε τα… αεροπλάνα!Με αρκετή ώρα καθυστέρηση έφτασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στην συμπρωτεύουσα, όπου επρόκειτο να παραστεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση του τουριστικού σήματος της πόλης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Ο κ. Μπουτάρης, πρόσφατα επισκέφθηκε την Αθήνα ενώ σήμερα επρόκειτο να επιστρέψει στην έδρα του για να τιμήσει με την παρουσία του τους διοργανωτές της ανωτέρω εκδήλωσης.

Άγνωστο το πώς και χωρίς να το καταλάβει, ο δήμαρχος επιβιβάστηκε κατά λάθος σε αεροπλάνο που «πετούσε» για Ηράκλειο.

Λίγα λεπτά πριν την απογείωση άκουσε τον πιλότο να λέει: «Σας καλωσορίζουμε στην πτήση για Ηράκλειο». Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί πετάχτηκε αμέσως από τη θέση του και ενημέρωσε τις αεροσυνοδούς ότι ο προορισμός του είναι η Θεσσαλονίκη. Η πόρτα του αεροσκάφους άνοιξε και ο Δήμαρχος επέστρεψε στην αίθουσα αναχωρήσεων για να επιβιβαστεί στην επόμενη πτήση για Θεσσαλονίκη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου