ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Κατακερματίζεται το πολιτικό σύστημα


Με οκτώ κόμματα η νέα ΒουλήΠολυκερματισμό του πολιτικού συστήματος και οκτωκομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί σήμερα. 

Σε εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η Ν.Δ. είναι πρώτη συγκεντρώνοντας ποσοστό 17%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 10 %, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ισοψηφούν με 9,5%.

Η Δημοκρατική Αριστερά 8 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5 % , η Χρυσή Αυγή 3,5% ,το ΛΑΟΣ 3,0% ενώ Οικολόγοι Πράσινοι, ΔΗ.ΣΥ. και το Άρμα Πολιτών συγκεντρώνουν από 2%.

Από την εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου με αναγωγή (χωρίς λευκό, αποχή, αναποφάσιστοι, δεν απαντώ) προκύπτουν τα εξής ποσοστά: ΠΑΣΟΚ 13,5%, Ν.Δ. 23%, ΚΚΕ 12,5%, ΛΑΟΣ 4%, ΣΥΡΙΖΑ 12,5%, Οικολόγοι Πράσινοι 2,5%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, Δημοκρατική Αριστερά 10,5%, Άρμα Πολιτών 2,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5% και Χρυσή Αυγή 3%.

Η κατανομή των εδρών στη νέα Βουλή, αν επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της έρευνας επί της κάλπης, δίνει στα δύο μεγάλα κόμματα μόλις 155 βουλευτές. 

Τα κόμματα αριστερά του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν 102 και η «λοιπή Δεξιά» 43.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου