ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..... .......ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΚΑΦΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες έχουν χάσει τον ύπνο τους από την αδίστακτη φόρο-επιδρομή πολιτική της κυβέρνησης και την ασυδοσία των καρτέλ της αγοράς που έχει μετατρέψει σε εφιάλτη την καθημερινότητα τους η πτέρυγα των κατά δήλωση έντιμων του ΠΑΣΟΚ που κυβερνά προχώρησε στο κόλπο-γκρόσο......

Προπαγάνδισε επικοινωνιακά το επίδομα αλληλεγγύης που δεν το έδωσε στους περισσότερους έλληνες και παράλληλα το έδωσε σε 22.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! Την κυβέρνηση που ο ελληνικός λαός ψήφησε και της έδωσε 160 βουλευτές αντί να βάλει φραγμό στην ασυδοσία των λαθρομεταναστών που είναι φορείς ασθενειών και εγκληματικών πράξεων ,τους φακέλωσε με τα χαρακτηριστικά ΣΚΗΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου