ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Moναδικός υποψήφιος ο Ε. Βενιζέλος

Moναδικός υποψήφιος ο Ε. Βενιζέλος

Έτσι αποφάσισε το προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος καθώς η υποψηφιότητα Παπουτσή δεν ήταν σύμφωνη με το καταστατικόΟ Ευάγγελος Βενιζέλος αναδεικνύεται μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Αυτό αποφάσισε το προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος καθώς η υποψηφιότητα Παπουτσή δεν ήταν σύμφωνη με το καταστατικό. 

Νωρίτερα, μετά την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπέρ της υποψηφιότητας Βενιζέλου τάχθηκε και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 

«Ο κ. Βενιζέλος ολοκλήρωσε με επιτυχία μια δύσκολη διαπραγμάτευση, και με την ίδια επιτυχία μπορεί να συνεχίσει και το έργο που θα του αναθέσουμε σήμερα. Του εύχομαι καλή επιτυχία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος. 

Ο Χρήστος Παπουτσής είχε δηλώσει ότι οι υποψηφιότητες δεν πρέπει να συνδέονται με υπογραφές, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος είχε συγκεντρώσει τον αναγκαίο αριθμό υπογραφών επέμενε να τηρηθεί το καταστατικό, δηλαδή υποψήφιος να είναι όποιος συγκεντρώνει το ένα τέταρτο των υπογραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου