ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Μιχαλολιάκος: Μας ψήφισαν 400.000 Ελληνες, δηλαδή 30 με 40 μεραρχίες (video)


Η Χρυσή Αυγή από την 6η Μαΐου έχει στη διάθεσή της έναν ολόκληρο στρατό, δηλώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη και αποκαλύπτει εάν θα επιμείνει στο «εγέρθητι» των δημοσιογράφων...
«Δόξα τω Θεώ μας ψήφισαν 440.000 Έλληνες. Τουτέστιν, 30 με 40 μεραρχίες», λέει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχωρεί στον Σταύρο Θεοδωράκη (θα μεταδοθεί από τους Πρωταγωνιστές την Κυριακή, στις 23.30 από το Mega) ο οποίος μπαίνει στα γραφεία του κόμματος που έβγαλε 21 έδρες στη Βουλή και ρωτά τον κ. Μιχαλολιάκο για τον ύμνο του Χίτλερ, τις κατηγορίες για τον φασισμό και τον ναζισμό.
Σε ερώτηση πάντως για το αν θα πρέπει στην επόμενη συνέντευξη τύπου να σηκωθούν πάλι όρθιοι οι δημοσιογράφοι, ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαντά: «Όχι, ας καθίσουν, εντάξει...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου