ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

"Έφυγε" η Μαρίκα Μητσοτάκη

                             "Έφυγε" η Μαρίκα Μητσοτάκη


«Έφυγε» από τη ζωή στα 83 της χρόνια η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία για 20 ημέρες νοσηλευόταν στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο της Αθήνας, ενώ τις τελευταίες ημέρες ήταν σε καταστολή για να μην υποφέρει από τα επιληπτικά επεισόδια που προκαλούνταν από το μηνιγγίωμα που της είχε διαγνωστεί.
Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, άφησε την τελευταία της πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Τραγική ειρωνεία η μέρα του θανάτου της, ανήμερα των εθνικών εκλογών, κατά τη διάρκεια της οποίας δύο από τα παιδιά της, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού.
Η Μαρίκα Μητσοτάκη γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1930. Ήταν γόνος της ευκατάστατης οικογένειας Γιαννούκου και σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1953. Η Μαρίκα Μητσοτάκη μαζί με το σύζυγο της ήταν κάτοχοι μιας ιδιαιτέρως πλούσιας αρχαιολογικής συλλογής. Η συλλογή αυτή επέστρεψε οριστικά στο κράτος από το ζεύγος Μητσοτάκη και τοποθετήθηκε στο Μουσείο Χανίων το 2000, αν και κάποια κομμάτια της είχαν ήδη επιστρέψει νωρίτερα από τους κατόχους τους.
πηγη :ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου