ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Γυναίκα πρωθυπουργός θα μας οδηγήσει σε νέες εκλογές ;

      Γυναίκα πρωθυπουργός θα μας οδηγήσει σε νέες εκλογές ;

Πιο κοντά από ποτέ η Ελλάδα στο να αποκτήσει γυναίκα πρωθυπουργό για πρώτη φορά στην ιστορία της

 

Πιθανότερο από κάθε άλλη φορά είναι να αποκτήσει η Ελλάδα γυναίκα πρωθυπουργό για πρώτη φορά στην ιστορία της, αν δεν έχουν αποτέλεσμα οι διερευνητικές εντολές που θα δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους πολιτικούς αρχηγούς. Κι αυτό γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναθέτει την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και διάλυσης της Βουλής  στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
 
Από το 2011 Πρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι η κυρία Ρένα Ασημακοπούλου που στην περίπτωση κατά την οποία της ανατεθεί η εντολή, θα αναλάβει να σχηματίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση της οποίας θα ηγηθεί για 30 ημέρες, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές.
 
Η κυρία Ασημακοπούλου κατάγεται από τη Μεσσηνία και το 2010 προήχθη από το βαθμό του Αντιπροέδρου σε αυτόν του Προέδρου του Αρείου Πάγου.
 
 
Πηγή: lifo
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου