ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Γιατί διώχνουν τον Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία;


Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση Αντώνη Σαμαρά να ζητήσει ένωση των Μνημονιακών δυνάμεων από τον χώρο της δεξιάς.


Ήδη βουλευτές ετοιμάζουν επιστολή όπου θα ζητούν από τον Αντώνη Σαμαρά vα παραιτηθεί από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Έως τώρα το κείμενο για την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά, το έχουν υπογράψει 35 βουλευτές. Στόχος τους είναι να φθάσουν στους πενήντα αν δεν το καταφέρουν θα μείνουν στις υπάρχουσες. Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία ενόψει επαναληπτικών εκλογών!

Παράλληλα αποφασίστηκε από βουλευτές, προέδρους ΝΟΔΕ και τοπικών Οργανώσεων να γίνει μεγάλη κινητοποίηση έξω από το σπίτι του Καραμανλή στην Ραφήνα με κεντρικό σύνθημα ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΡΧΗΓΕ.


Βολές από Αντώναρο
Φωτιές ανάβει στη Νέα Δημοκρατία ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, που αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά και στο επιτελείο των συνεργατών του μιλά για αρχιτέκτονες του πολιτικού και εκλογικού φιάσκου που πρέπει να φύγουν!

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο πρώην βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας (δεν εκλέχτηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπου έβαλε υποψηφιότητα στη Β' Αθηνών) και εκπρόσωπος Τύπου στις κυβερνήσεις Καραμανλή γράφει:
‏ Μάλλον έχουμε αποτρελλαθει. Οι αρχιτέκτονες του πολιτικού και εκλογικού φιασκου παραμένουν ανενόχλητοι στον 3 όροφο της Συγγρού...

Και έπειτα από λίγο:
Και προφανώς θα σχεδιάσουν την επόμενης εκλογικής καμπάνιας....Καλα κρασιά!

Η επίθεση κατά του επιτελείου του Αντώνη Σαμαρά δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς ο Ευάγγελος Αντώναρος συνέχισε το σερί των tweets:
Όπως δεν πήραν είδηση τι γινόταν προεκλογικά σ ολόκληρη την Ελλάδα αποφεύγοντας να εμφανισθούν στις τηλεοράσεις...

Στο τέλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος καλεί ουσιαστικά την ομάδα στελεχών περί τον Αντώνη Σαμαρά να φύγουν από το κόμμα:
Δεν είναι ώρα να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και να πανε να παίξουν αλλού?
phgh - thousandnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου