ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Είστε έτοιμοι να διαβάσετε σελίδα – σελίδα το ημερολόγιο του Άκη;Εμείς ναι. Στο ΠΑΣΟΚ, πάλι, δεν είμαστε σίγουροι 

Μπορεί το διάσημο ημερολόγιο των Μάγια να μας φέρνει αντιμέτωπους με το τέλος του κόσμου (αν και τελευταία οι επιστήμονες το διαψεύδουν), υπάρχει όμως ένα ημερολόγιο που η δημοσιοποίηση του περιεχομένου του απειλεί να σημάνει το αποτελείωμα του ΠΑΣΟΚ (η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στις εκλογές).

Πρόκειται για το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με τα Νέα, τη Δευτέρα από νωρίς το πρωί τα φωτοτυπικά μηχανήματα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων θα πάρουν φωτιά. Όπως αποκαλύπτουν στην τελευταία γραπτή ανακοίνωσή τους οι υπερασπιστές του Άκη Τσοχατζόπουλου, από μεθαύριο το πρωί το άγνωστο μέχρι τώρα αποδεικτικό υλικό που κατασχέθηκε σε σπίτια και γραφεία κατηγορουμένων την ημέρα των συλλήψεών τους θα παραδοθεί από τον ανακριτή όπως ορίζει η δικονομία και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Πριν ακόμα το περίφημο ημερολόγιο του Ακη Τσοχατζόπουλου περιέλθει όμως σε γνώση της ομάδας των νομικών που τον υπερασπίζονται, οι πρώτες αξιολογήσεις λένε ότι «σε κάθε σελίδα περιγράφεται και ένα έγκλημα». Οι φήμες για ονόματα πολιτικών, ακόμα και εκτός ΠΑΣΟΚ, αλλά και δημοσιογράφων που περιλαμβάνονται στις σελίδες του αρχείου του πάλαι ποτέ ισχυρού υπουργού, προηγούνται κατά πολύ της δημοσιοποίησης των ίδιων των στοιχείων και ακόμα περισσότερο της αξιολόγησής τους από τον ανακριτή, ο οποίος έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα να αποτιμήσει αυτά τα στοιχεία.
Πηγές της Ιπποκράτους πιστεύουν ότι δεν είναι τυχαία η επιλογή του χρόνου, πριν τις εκλογές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δημοσιοποίησε συνειδητά τη φράση «το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει» διότι ανέμενε, από καιρό ότι θα δημοσιοποιηθούν επιβαρυντικά στοιχεία για επώνυμους της παράταξης. Δεν ήταν τυχαία, επίσης, όπως αναφέρουν, και η αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι το ΠΑΣΟΚ περιμένει νέες επιθέσεις εναντίον του μετά τη φυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Οι δικαστικές αρχές πάντως προειδοποιούν, θέλοντας μάλλον να καθησυχάσουν τους τρομοκρατημένους πολιτικούς ή και να βάλουν φρένο σε όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα εν μέσω προεκλογικής περιόδουότι «Η απλή αναφορά ονομάτων δεν σηματοδοτεί σε καμία περίπτωση αξιόποινη δράση των προσώπων με τα οποία είχε επαφές ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Χρειάζεται πολύ προσεκτική μελέτη και κυρίως διασταύρωση των στοιχείων για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν νέα αδικήματα μέσα από τα κατασχεμένα στοιχεία».
kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου