ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Μπλεγμένος σε ομαδικό βιασμό ο Στρος ΚανΟ πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, κατηγορείται (ξανά) για βιασμό από Βελγίδα ιερόδουλη, η οποία καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Οι εισαγγελείς στη Λιλ της βόρειας Γαλλίας ξεκίνησαν έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες μιας ιερόδουλης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη διάρκεια πάρτι με σεξ, στο οποίο συμμετείχε ο Ντομινίκ Στρος Καν, όπως αναφέρουν σήμερα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Κατηγορίες για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας έχουν ήδη απαγγελθεί κατά του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για την υπόθεση μαστροπείας του ξενοδοχείου «Κάρλτον» στην ίδια πόλη.

Ο Στρος Καν, ο οποίος την εποχή εκείνη βρισκόταν στην ηγεσία του ΔΝΤ, έχει παραδεχτεί ότι συμμετείχε σε πάρτι με σεξ, τα οποία διοργάνωνε μια ομάδα επιχειρηματιών από τη Λιλ, αλλά έχει δηλώσει ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν πόρνες.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, η υπόθεση αφορά την καταγγελία Βελγίδας ιερόδουλης στην αστυνομία ότι ο Στρος Καν και ένας επιχειρηματίας φίλος του την υποχρέωσαν σε παρά φύσιν συνουσία στη διάρκεια ενός πάρτι στην Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο του 2010.

Ωστόσο, μια δεύτερη Βελγίδα ιερόδουλη, η οποία ήταν παρούσα, επιβεβαίωσε μόνο μέρος της κατάθεσής της και υποστηρίζει ότι δεν άκουσε την καταγγέλλουσα να λέει «όχι», σύμφωνα με αποσπάσματα των καταθέσεων των δύο γυναικών που διέρρευσαν στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου