ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Τι προβλέπει το Σύνταγμα αν και σήμερα οδηγηθούμε σε ναυάγιο;


Για το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία είναι γεγονός ότι ο δρόμος προς τις εκλογές θα είναι δύσκολος. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο και για το ΣΥΡΙΖΑ. Για το λόγο αυτό προεκλογικά πρέπει ο καθένας τους να ανασκουμπωθεί και ο χρόνος που διανύουμε τώρα μάλλον για προεκλογικό ανασκούμπωμα μοιάζει, παρά για διαδικασία ή προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.
Ωστόσο, μετά από τα απανωτά ναυάγια και εάν από τη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών οδηγηθούμε σε νέο ναυάγιο τότε σύμφωνα με το Σύνταγμα προβλέπεται:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καλέσει και πάλι όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και μετά από διαβούλευση θα ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση, με πρωθυπουργό κατά προτεραιότητα τον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας, που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Από τις εξελίξεις φαίνεται ότι ο δρόμος για τις εκλογές είναι μονόδρομος.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου