ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Oι Αnonymous ''επιτέθηκαν'' στη Χρυσή Αυγή βγάζοντας στη ''φόρα'' προσωπικά δεδομένα μελών της


Οι Anonymous κατάφεραν να διεισδύσουν σε προσωπικούς υπολογιστές των μελών της οργάνωσης και να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά τους δεδομένα

Στόχος Ελλήνων Anonymous έγινε η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Οι Anonymous κατάφεραν να διεισδύσουν σε προσωπικούς υπολογιστές των μελών της οργάνωσης και να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά τους δεδομένα που δίνουν στη δημοσιότητα…
Το μήνυμα για την «κατάληψη» της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής από τους Anonymous εστάλη με email στην ιστοσελίδα secnews.gr.
Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είχε πέσει θύμα σφοδρής δικτυακής επίθεσης από τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επιπροσθέτως ως συνέχεια της επίθεσης τους, όπως φαίνεται, οι Anonymous ανάρτησαν μήνυμα κειμένου με προσωπικά δεδομένα μελών της Χρυσής Αυγής, ανοίγοντας ουσιαστικά «δικτυακό» πόλεμο με το κόμμα.
Πολλά από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει πιθανόν αποκτήθηκαν με μεθόδους hacking, ενώ όπως αναφέρουν στο τέλος του μηνύματός τους έχουν στην διάθεσή τους τις «περίεργες» (κατά την εκτίμησή τους πάντα) αναζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέλος της Χρυσής Αυγής από τον προσωπικό του υπολογιστή (κάτι που είναι φυσικά αδύνατον να επιβεβαιωθεί).
Αξιοπερίεργο είναι όμως το γεγονός, με ποίον ακριβώς τρόπο αποκτήθηκαν δεδομένα όπωςεκλογικοί αριθμοί, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμοί Δελτίων Ταυτότητας, Διευθύνσεις οικίας κ.α.
Επιπλέον σε μήνυμα τους στην ιστοσελίδα στο Facebook των Ελληνων υποστηρικτών του χακτιβιστικού κινήματος προϊδεάζουν για επιπρόσθετες αποκαλύψεις που αφορούν σε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα.

                                                                                                                  πηγή:tsantiri 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου