ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Πανελλαδικές εξετάσεις: Στις 25/6 τα αποτελέσματα


Την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί όσων έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας.
Στο μεταξύ άρχισε από χθες η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η υποβολή γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας. Για την εφαρμογή της διαδικασίας, οι υποψήφιοι έχουν κληθεί να προσέλθουν μέχρι τις 22 Ιουνίου στα λύκεια για να πάρουν τον κωδικό ασφαλείας (password) για τα μηχανογραφικά τους δελτία, όπως επίσης και τα παιδιά πολυτέκνων, τριτέκνων κλπ. Που δεν τα προμηθεύτηκαν τον Μάιο. Με αυτό το password και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επεξεργάζονται και τελικά να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου