ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Λάκης Παπαδόπουλος: Θα μας πάρουν και τα σπίτια οι Γερμανοί!Ο 
Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστός και ως Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Passepartout σχολιάζει την οικονομική κρίση καθώς και τα νέα πολιτικά δεδομένα της χώρας μας

«Οι Ευρωπαίοι μας λένε τεμπέληδες, αλλά φέρε τους κι αυτούς εδώ με αυτό το φως και αυτή τη φύση και βάλτους να δουλέψουν. Δεν θα μπορέσουν. Πρέπει να τους χτυπήσουμε εκεί που τους πονάει, στον τουρισμό. Ξέρουν πως η Ελλάδα και τα νησιά είναι παράδεισοι. Και μας ζηλεύουν που ζούμε εδώ» αναφέρει.

Συγκεκριμένα για τους Γερμανούς και το γεγονός ότι δεν σκοπεύουν να έρθουν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, σχολιάζει «Δεν θα έρθουν γιατί φοβούνται. Του χρόνου θα έρθουν. Και σε δυο χρόνια θα έρθουν και θα μας έχουν πάρει τα σπίτια στο τζάμπα. Θα είμαστε πάντοτε υπηρέτες τους».

Όσον αφορά στους πολιτικούς, ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ αναφέρει:

«Οι πολιτικοί δεν έχουν ήθος, δεν έχουν ταπεινότητα. Εγώ από μικρός έχω μάθει να μην επενδύω σε ρήτορες γιατί πάντα με απογοητεύουν. Για μένα το μεγάλο εκτόπισμα το έχει η φτώχεια που βρήκε το πορτοφόλι του πλούσιου και το παρέδωσε. Που μπορεί να γυρίζει σπίτι της και να μην έχει να φάει, αλλά επέστρεψε το πορτοφόλι. Σε αντίθεση με τους άλλους, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, τα έχουν όλα, τους έχουν σπουδάσει για πρωθυπουργούς ή υπουργούς και όλους εμάς μας βλέπουν σαν μυρμήγκια».Πηγή: prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου