ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Με κατάσχεση της περιουσίας τους κινδυνεύουν όσοι δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ


Να χάσουν το σπίτι τους, ή περιουσιακά στοιχεία, κινδυνεύουν όσοι δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ.Και μπορεί οι διακόπτες να μην κατέβηκαν, ωστόσο οι εφορίες ρτοιμάζουν σαφάρι για οφειλέτες που φτάνουν τους 500.000 μικροϊδιοκτήτες ακινήτων. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του χαρατσιού μεταφέρθηκαν από την ΔΕΗ στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για βεβαίωση και είσπραξη.

Με την μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων στο ΥΠΟΙΚ όλα τα στοιχεία των οφειλετών θα βρίσκονται στην ευχέρεια των κατά τόπους εφοριών, οι οποίοι θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τις λίστες, προκειμένου να εντοπίσουν όσους δεν ήταν «εντάξει» στις οφειλές τους. Θα τους αποσταλεί «ραβασάκι» και για όσους δεν προσέλθουν στο ραντεβού θα ξεκινήσουν:

1. Οι «κατασχέσεις απαιτήσεων στα χέρια τρίτων», δηλαδή κατασχέσεις εισοδήματος ή άλλων ποσών που έχουν να εισπράξουν.

2.Κατασχέσεις κινητών, περιουσιακών στοιχείων, όπως αυτοκίνητα ή άλλα πράγματα αξίας.
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου