ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Σαφάρι ελέγχων από το ΙΚΑ για να γεμίσουν τα άδεια κρατικά ταμεία


Με σκοπό την επιβολή προστίμων για να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία, οι επιθεωρητές του ΙΚΑ βγήκαν στο "σεργιάνι".

Με σκοπό την επιβολή προστίμων για να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία, οι επιθεωρητές του ΙΚΑ βγήκαν στο "σεργιάνι".

Παραβάσεις σε 62 φορτηγά αυτοκίνητα, διαπίστωσε κατά τη διάρκεια ελέγχων στο Λιμάνι του Πειραιά, την περασμένη Παρασκευή, μεικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Τα φορτηγά που ελέγχθησαν δεν διέθεταν Βιβλίο Δρομολογίων, ούτε Κατάσταση Επιθεώρησης Εργασίας και απασχολούσαν ανασφάλιστους οδηγούς.

Δύο φορτηγά κλειδώθηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ οι σχετικές Εκθέσεις Ελέγχου έχουν διαβιβασθεί στα αρμόδια υποκαταστήματα ΙΚΑ- ΕΤΑΜ της έδρας των ιδιοκτητών των φορτηγών για την επιβολή των εισφορών και των προβλεπόμενων προστίμων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου