ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος-Κουβέλης προβληματίζονται για την «επάρκεια» Αβραμόπουλου


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης σχεδίαζαν να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά
την Πέμπτη στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες προκειμένου να στείλουν μήνυμα υπευθυνότητας στους εταίρους για τις προθέσεις της ελληνικής τρικομματικής κυβέρνησης. Ωστόσο, τα σχέδια χάλασαν μετά την ασθένεια του Αντώνη Σαμαρά και οι δυο αρχηγοί προβληματίζονται για τη συνέχεια.

Υπό κανονικές συνθήκες επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα τριμερής συνάντηση μεταξύ των αρχηγών των τριών κομμάτων. Είχε μάλιστα αποφασιστεί οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης να μεταβούν στις Βρυξέλλες και την ώρα που ο κ. Σαμαράς θα βρισκόταν στο δείπνο των ηγετών οι δυο πολιτικοί αρχηγοί θα μπορούσαν να βρίσκονται στην αίθουσα της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ίδιο κτίριο ώστε σε περίπτωση που προέκυπτε κάποιο θέμα στη διαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους εταίρους ο κ. Σαμαράς να μπορούσε να ζητήσει τη σύμφωνη γνώμη των δυο κυβερνητικών εταίρων.

Τώρα το σχέδιο αυτό δείχνει να ναυαγεί παρότι ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προβληματίζεται πώς να αναλάβει πιό ενεργό ρόλο στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης αφού αρνήθηκε τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που είχε πέσει αρχικά στο τραπέζι.

Κύκλοι της Ιπποκράτους έθεταν χθες κάποια ερωτήματα σε σχέση με το πώς ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μπορέσει να εκπροσωπήσει επαρκώς τη χώρα στη Σύνοδο και ευελπιστούσαν ότι το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ώρες.

Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κουβέλη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφασιστεί το θέμα της εκπροσώπησης της χώρας στις Βρυξέλλες. Οι δυο αρχηγοί θα αποφασίσουν αν θα συνοδεύσουν τελικά την ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στη Σύνοδο Κορυφής.

Ο Φώτης Κουβέλης τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό το Σάββατο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Την ίδια ημέρα τηλεφώνησε και στον κ. Βασίλη Ράπανο για το θέμα της υγείας του. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμά ότι ο κ. Ράπανος θα δεχθεί τη θέση του υπουργού Οικονομικών παρά το πρόβλημα της υγείας του που παραμένει.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου