ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Ο Κασιδιάρης ζήτησε άδεια οπλοφορίας για να προστατέψει την ακεραιότητά του


Αίτηση για άδεια οπλοφορίας κατέθεσε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης για την ασφάλεια της σωματικής του ακεραιότητας.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στην Γενική Ασφάλεια Αττικής συνοδευόμενος από δύο μέλη του κόμματος και έναν... ιερέα και κατευθύνθηκε στον έκτο όροφο όπου βρίσκεται τμήμα Όπλων και εκρηκτικών της κρατικής Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το νόμο για την έκδοση της σχετικής άδειας αποφαίνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών, οποίος έχει την ευχέρεια να αρνηθεί την έκδοση της άδειας, ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο, αυτός που ζητά άδεια οπλοφορίας πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Κασιδιάρης έχει ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη, δεδομένου ότι εκκρεμούν δίκες εις βάρος του.

Εάν ο εισαγγελέας αρνηθεί να του χορηγήσει την άδεια οπλοφορίας, η σχετική νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα στην Αστυνομία να χορηγήσει σε αυτόν που ζητάει την άδεια.

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου