ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Γκάλοπ στο Facebook: Κασιδιάρης VS Κανέλλη, σημειώσατε 1!


Το θέμα της ημέρας έχει γίνει στα κοινωνικά δίκτυα, Facebook και Twitter, το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη!

Μετά από τη σελίδα «Να αγιάσει το χέρι σου Ηλία Κασιδιάρη» που έχει δημιουργηθεί στο Facebook, έχει δημιουργηθεί μέσω της εφαρμογής των ερωτήσεων το γκάλοπ «Ποια είναι η γνώμη σας για τον επεισόδιο Κασιδιάρη - Κανέλλη; Υπέρ Κασιδιάρη ή υπέρ Κανέλλη:»

Ήδη έχουν απαντήσει πάνω από 2.000 άτομα οι περισσότεροι εκ των οποίων τάσσονται υπερ του Ηλία Κασιδιάρη!
Η επίμαχη ιστοσελίδα στο facebook

Μία σελίδα έχει δημιουργηθεί στο Facebook τις τελευταίες ώρες με αφορμή την επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Η εν λόγω σελίδα έχει τίτλο «Να αγιάσει το χέρι σου Ηλία Κασιδιάρη» επικροτεί τον υποψήφιο βουλευτή για τις πράξεις του.

Μέχρι στιγμής περίπου 4.000 χρήστες έχουν γίνει fans της, ενώ να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένο σελίδα κάνει αναρτήσεις για την Χρυσή Αυγή.
πηγη:http://logioshermes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου