ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Ξεφτίλα με το μαϊμού δάκρυ της Γερμανίδας!


Η συγκεκριμένη εικόνα της δακρυσμένης Γερμανίδας μετά το δεύτερο γκολ του Μπαλοτέλι στο παιχνίδι της Ιταλίας με την Γερμανία στο Euro έκανε τον γύρο του κόσμου. Έγινε ακόμα και πρωτοσέλιδο!

Πρόκειται, όμως, για μαϊμού κλάμα. Με ποια έννοια; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως.

Η Γερμανίδα θεατής δέχτηκε ερωτήσεις από φίλους της μετά το τέλος του αγώνα για ποιο λόγο έβαλε τα κλάματα ενώ υπήρχε αγώνας για μια ώρα ακόμα και όλα θα μπορούσαν να συμβούν.

Τι απάντησε; «Μα δεν έκλαψα μετά το 0-2. Δάκρυσα από συγκίνηση όταν άκουσα τον εθνικό μας ύμνο πριν την έναρξη του αγώνα».

Όπως είναι λογικό έχει προκληθεί σάλος, με τους Γερμανούς του κρατικού καναλιού ARD να κάνουν λόγο για χειραγώγηση εικόνων από τους διοργανωτές και την ΟΥΕΦΑ. Ένα πλάνο που πάρθηκε πριν την έναρξη, προβλήθηκε όταν βόλευε τον σκηνοθέτη του αγώνα μετά το 0-2, δημιουργώντας στρεβλωμένες εντυπώσεις σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ένα δεύτερο μαϊμού στιγμιότυπο ήταν αυτό με τον Λεβ να αιφνιδιάζει ένα μπολ μπόι και να του κτυπάει την μπάλα. Αυτό, όμως, δεν έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως νομίζαμε όλοι, αλλά πριν την έναρξη του αγώνα με την Ολλανδία.

Το ερώτημα είναι ένα: Πόσα τέτοια πλάνα – παρωδία είδαμε ακόμα; Ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί εικόνες αληθινές, όχι μαϊμού που υποτιμούν την νοημοσύνη του και διασύρει όσους τις προβάλλουν.

gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου