ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Υπάλληλοι της Βουλής τα χώνουν σε δημοσιογράφους για το επίδομα


Λίγο είναι να χαθεί ένα χιλιάρικο τέτοιες μέρες που έρχονται και διακοπές; 
Στο στόχαστρο των υπαλλήλων της Βουλής έχουν μπει τώρα οι δημοσιογράφοι, καθώς τους θεωρούν ως τους βασικούς υπευθύνους για την απώλεια του εκλογικού τους επιδόματος, ύψους 1.000 ευρώ.

Μετά την οργισμένη παρέμβαση Σαμαρά για το εν λόγω επίδομα, και τη κατά συνέπεια απόσυρσή του, η ατμόσφαιρα στη Βουλή και συγκεκριμένα στους κύκλους των υπαλλήλων της, μυρίζει μπαρούτι.

Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, είναι οι πρώτοι που μπήκαν στο... μάτι των υπαλλήλων της Βουλής. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς προχώρησαν και σε... λεκτικές επιθέσεις εναντίον εκπροσώπων του Τύπου.

Σύμφωνα με newsit.gr, κάποιοι περιορίστηκαν σε ειρωνικά σχόλια του τύπου«ευχαριστηθήκατε τώρα;»,«νομίζατε ότι βγάλατε την είδηση; Που μας λέτε ότι δεν δουλεύουμε;» , «να κοιτάξετε τους μισθούς της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, αντί να ασχολείστε με εμάς», ενώ κάποιοι άλλοι το πήγαν και κάποια βήματα παρακάτω κάνοντας λόγο για δημοσιογραφική αλητεία: «Αλήτες δημοσιογράφοι μας κάψατε!», φέρονται να ψέλλιζαν κάποιοι από αυτούς, λένε σε όποιον συναντούν μπροστά τους και δεν σταματούν εκεί.

iefimerida.gr, kamarinia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου