ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Ραμαζάνι στην Αθήνα!!! Τυχαίο; Δε νομίζω! Όλα τα χε η Μαριωρή...


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μουσουλμανική κοινότητα βρίσκεται «επί ποδός πολέμου», κινητοποιώντας τους απανταχού της Ελλάδος ομοθρήσκους της, για να έρθουν στην Αθήνα και να κατακλύσουν τόσο το ΟΑΚΑ όσο και το ΣΕΦ. Επιδιώκουν να δώσουν συμβολικό και ουσιαστικό μήνυμα στην πρωτεύουσα της Αθήνας, μήνυμα που αφορά και στον χριστιανισμό και στον πολιτισμό της Ελλάδος.
Διερχόμεθα τις ημέρες του Ραμαζανίου, της μεγάλης μηνιαίας περιόδου νηστείας και προσευχής των Μουσουλμάνων, η οποία άρχισε στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου. Με αφορμή αυτή την εορτή, οι μουσουλμάνοι ετοιμάζουν στην Αθήνα εντυπωσιακή και ογκώδη παρουσία, η οποία θα φτάσει ίσως και ξεπεράσει τους 150.000 πιστούς του Μωάμεθ! Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται μουσουλμάνοι από όλα τα σημεία της Ελλάδος οι οποίοι και θα κατακλύσουν για 3 τουλάχιστον ημέρες, κάθε γωνιά της Αθήνας με αφορμή την τριήμερη γιορτή κχιντ-αλ-φιτρ που στα αραβικά λέγεται κχιντ-αλ-σαρκχίρ, και σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας του Ραμαζανίου. Το χαρακτηριστικό της φετινής εορτής των μουσουλμάνων, είναι ότι αυτή συμπίπτει χρονικά με την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου.

Αυτός είναι και ο σημαντικός λόγος, για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισλαμιστές σκοπεύουν να δημιουργήσουν εικόνα πυγμής στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας με τις παταγώδεις συγκεντρώσεις τους το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και των χριστιανών απανταχού του κόσμου, οι οποίοι στις 15 Αυγούστου εορτάζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου, ή αλλιώς, Πάσχα του Καλοκαιριού.

Η μουσουλμανική κοινότητα έχει ήδη έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τις διοικήσεις, τόσο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ) όσο και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για την παραχώρησή τους, ενόψει των τριήμερων εκδηλώσεών τους. Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, έχει δώσει την συγκατάθεσή της για παραχώρηση και των δύο χώρων! Την συγκατάθεσή τους έχουν δώσει και τα συναρμόδια Υπουργεία, Παιδείας, Εσωτερικών, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Δημοσίας Τάξεως, στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου!
Oρισμένα ζητήματα προς γενικότερο προβληματισμό:

> η πληροφορία -μολονότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη φιλοσοφία- πως οι μουσουλμάνοι επιδιώκουν να προβούν σε μια επίδειξη δύναμης με παρουσία 150.000 πιστών, αξιολογήθηκε από την πολιτική ηγεσία;

> το γεγονός ότι συμπίμπτει με την Κοίμηση της Θεοτόκου συνυπολογίστηκε;

> οι άνθρωποι οι οποίοι θα δώσουν το παρόν, είναι νόμιμοι στη χώρα, το οποίο σημαίνει: εισήλθαν νόμιμα; Φορολογούνται;Έχουν ασφάλιση; Δικαιούνται να εγείρουν αξιώσεις; Τι άλλο θα ζητήσουν στη συνέχεια;

> στις χώρες τους ήταν το ίδιο δημοκράτες; Διότι εκεί γνωρίζουμε πως με το παραμικρό ή δέχεσαι βροχή από πέτρες ή μια σφαίρα σου διαπερνά το κρανίο.

> ο κος Κουβέλης πιέστηκε πολύ από τον πρόεδρο των Αλγερινών και τον ομόλογό του των Πακιστανών με τους οποίους συνέτρωγε προ της 6ης Μαΐου;

> η κυβέρνηση εκτιμά ότι οι Ελληνες πολίτες είναι σύμφωνοι με την ενέργεια αυτή;

> υπάρχει σχέδιο καταστολής ή αντιμετώπισης πιθανών παρεκτροπών από πλευράς των μουσουλμάνων που προσωπική μου άποψη είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία παράνομοι;

> είμαστε που είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί διογκώνουμε τα προβλήματα μας αντί να τα επιλύουμε;
Τελικώς, όλα τα ‘χε η Μαριωρή, ο φερεντζές της λείπει. Αλλά όπως πάμε, σε λίγα χρόνια θα της επιβληθεί κι αυτός. Διαφορετικά θα καταλήξει με ένα τσουβάλι πέτρες από πάνω της.

πηγή: drachmoula.com - tro-ma-ktiko.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου