ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (παράπονα-προβληματισμούς) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ E-mail : balkan@hotmail.gr . . . . . GÜZEL BALKANIMIZ İÇİN DESTEĞİNİZİ SORULARINIZI CEVAPLARINIZI GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . . O ADMIN ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ POST ΣΤΟ SITE !

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ BRAVO ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΤΥΛΗΣ
   ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ BRAVO  ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΤΥΛΗΣ …....
   ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΤΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΥΛΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ ( "τουλαχιτον" 30 πόντους ) ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΔΗΜΑΡΙΟΥ ΚΟΤΥΛΗΣ …...

  1-  ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΠΟΦΕΥΘΙ" ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

  2- ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ,  ΓΙΑΤΙ  Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ …..Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ .
 
 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΝΕΩΝ  …. ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΗΣ  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ  ΝΑ  ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ  ΔΙΚΤΥΟ !!!
 

     ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΤΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ …...ΤΥΧΑΙΟ ???    ΜΠΑ ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!


               ..........ΜΟΝΗΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ..............
  •                        αν το αναρτησεται 
  •            σας ευχαρηστω εκ των πρωτερον .
  •   πηγη :     
  •  
  •              


  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου